Accedisca a la nostra nova pàgina Web

Portal Divalterra

Camí Solidari 2014


Vídeos Etapas

QUÈ ÉS EL CAMÍ SOLIDARI

El Camí Solidari per les Malalties Rares és una iniciativa d’Imelsa per a promoure la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per patologies no freqüents.

Es tracta d’un repte esportiu i solidari que es va celebrar per primera vegada al setembre del 2013, quan el brigadista forestal d’Imelsa, Víctor Cerdá, va recórrer a peu tota la província de València i va passar pels 266 municipis que la componen.

Gràcies a esta iniciativa, Víctor va rebre el Premi Anual a la Solidaritat de Feder (Federació Espanyola de Malalties Rares), que li va entregar l’actual reina d’Espanya, Letizia Ortiz.

CAMÍ 2014

Per a la segona edició del Camí, que se celebrarà entre el 18 de setembre i el 18 d’octubre, Víctor Cerdá anirà acompanyat per un altre brigadista, Raúl Zurriaga. Junts travessaran la Comunitat Valenciana i pujaran als seus pics més importants, amb un recorregut total de 1.704 quilòmetres. En total, la ruta inclou 45.000 metres positius, que equivalen a ascendir cinc vegades l’Everest des del nivell del mar fins al cim.

SEGUIMENT EN LÍNIA

Imelsa posa a la vostra disposició una pàgina de seguiment en temps real del Camí Solidari, on podreu veure la situació de Víctor i Raúl en cada moment. A més, en la mateixa plataforma, trobareu resums en vídeo de cada etapa, i les últimes notícies sobre el desenvolupament d’este repte.

RECAPTACIÓ DE FONS

Durant el Camí 2014, Víctor i Raúl aniran acompanyats per una Caravana Solidària, que posarà a la venda material esportiu i promocional, la recaptació de la qual es destinarà a projectes i programes promoguts per la delegació valenciana de FEDER.

També es podran fer donacions amb el mateix fi per mitjà de la plataforma de seguiment.

IMELSA SOLIDÀRIA

Imelsa ha creat un departament propi i diferenciat que, amb el nom d’IMELSA SOLIDÀRIA, participa en diferents esdeveniments esportius i socials amb l’objectiu de comunicar a la societat l’existència del col·lectiu afectat per malalties poc freqüents, i lluitar per a millorar les seues condicions de vida.

Per això, Imelsa ha establit un programa de col·laboració amb la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER), que inclou la presència d’ambdós organismes en els esdeveniments on participe Imelsa Solidària, en estands situats en les zones d’exposició de les carreres.

FEDER

La Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER) és una entitat sense ànim de lucre, amb la missió de donar veu a les persones amb malalties poc freqüents i a les seues famílies, i que treballa per defendre, protegir i promoure els drets de més de tres milions de persones amb malalties rares a Espanya.

Està composta per 261 associacions de pacients en tot el territori nacional, i concretament, per 28 associacions de pacients en tota la Comunitat Valenciana, amb més de 1.500 patologies diferents. El moviment associatiu lluita perquè es garantisca, en condicions d’equitat, la plena integració social, sanitària, educativa i laboral de les persones afectades.

$AltImagen.getData()
null // ]]>